Seuraa Haasin sosiaalista vilinää


Haluatko esitellä Haas-taitojasi? Käytä hashtagia #haascnc päästäksesi esille!

Haas tekee mahtavista asioista mahdollisia


Pajalta radalle ja studioon: Haas-koneella voit luoda lähes mitä tahansa. Mitä sinä haluat luoda?

 • RKS Design, Inc.

  RKS (alun perin RKS Design) on yhdysvaltalainen strategisen suunnittelun konsultointiyritys, joka sijaitsee Kalifornian Thousand Oaksissa. Yrityksen pääasialliset keskittymiskohteet ovat ”Tutkimus. Strategia. Suunnittelu.”
 • Voutilainen

  Kari Voutilainen (s. 1962) on suomalainen kellonrakentaja, joka asuu Sveintsin Môtiersissa. Hän aloitti oman kellonrakennustoimintansa vuonna 2002, ja valmistaa rajoitetun määrän käsin valmistettuja kelloja.
 • Roush Yates Engines

  Roush Yates Engines tuottaa moottoreita ja tiimitukea 17 Ford NASCAR -tiimille, neljälle IMSA (International Motor Sports Association) -tiimille ja kahdelle FIA (Federation Internationale De L’Automobile) -tiimille viidessä ainutlaatuisessa kilpa-ajosarjassa, jotka ulottuvat maailman joka kolkkaan.
 • Stewart-Haas Racing

  Stewart-Haas Racing on NASCAR-tiimi, joka on voittanut useita palkintoja ja jonka omistavat NASCAR Cup -sarjan mestari Tony Stewart ja Haas Automationin perustaja Gene Haas.
 • Borg Design, Inc.

  Borg Design määrittää standardit korkealaatuisille koneistusratkaisuille: prototyyppijyrsintää, -sorvausta ja -koneistusta sekä tuotantokoneistusta.
 • Integrated Defense Products

  IDP on erittäin tuottava CNC-sorvaus- ja -jyrsintäpaja, jonka hallinnointitiimillä on yhteensä yli 60 vuoden koneistustausta. IDP toimii monien metalli- ja muovimateriaalien parissa ja tarjoaa nopeaa ja laadukasta palvelua.
 • Triple Eight Race Engineering

  Triple Eight Race Engineering on australialainen moottoriurheilutiimi, joka kilpailee Supercars Championships -kilpailussa. Tiimi on ainoa Brisbanessa sijaitseva V8 Supercar -tiimi perustamisestaan asti, ja se on voittanut Supercars-mestaruuden seitsemän kertaa vuoden 2003 jälkeen.
 • Nihilo Concepts

  Nihilo Concepts sai alkunsa vuonna 2000, kun ryhmä motocross-intoilijoita, niin nuoria kuin vanhojakin, päätti lajistaan innostuneena suunnitella ja valmistaa innovatiivisia aihiotuotteita, jotka paransivat heidän koneidensa suorituskykyä ja ulkoasua.
 • Haas F1 Team

  Haas F1 -tiimi kilpaili ensimmäistä kertaa Formula 1 -maailmanmestaruussarjassa vuonna 2016, jolloin se oli ensimmäinen amerikkalaisjohtoinen Formula 1 -tiimi sitten vuoden 1986. Haas F1 -tiimin perusti teollisuusjohtaja Gene Haas ja sen kotipaikka on Pohjois-Carolinan Kannapolisissa samalla alueella kuin Haasin NASCAR Sprint Cup -sarjan mestaruuden voittanut Stewart-Haas Racing -tiimi.
 • Mobiado Mobile Phones

  Mobiado on ylpeänä selkeän erilainen ja innovatiivinen valmistaja, jonka matkapuhelimet ovat kaikkein hienoimpia ja edistyneimpiä.
 • Wyssen Seilbahnen AG

  Wyssen Seilbahnen AG on valmistanut korkealaatuisia komponentteja materiaaliköysiratoja varten vuodesta 1926 alkaen, ja se on edelleen markkinoiden johtava materiaaliköysiratojen ja köysiratapylväiden valmistaja.
 • Next Intent

  Next Intent suunnittelee ja rakentaa komponentteja ja alakokoonpanoja ilmailu- ja avaruusteollisuus- ja puolustusaloille: se työskentelee läheisesti Yhdysvaltojen laboratorioiden kanssa tukeakseen alan johtavia projekteja.